Energiile de Ascensiune din Ianuarie 2018

Energiile de Ascensiune din Ianuarie –  Anul Amplificării

bb418f7738133687d038a00e613dd407Jamye Price 
29 Dec 2017 

Revizuire 2017

Pe măsură ce privim spre un nou ciclu anual, este util să apreciem de la ce trecem. 2017 a fost un an care ne-a chemat să mergem mai adânc în Suveranitatea noastră Împuternicită ca individ, astfel încât legăturile noastre cu viața să fie mai degrabă mai puternice și mai clare, decât să lipsească interacțiunile sănătoase.

2017 a fost un an de transformare, pentru că schimbarea a atins un maxim al fluxului. Primele 3 sferturi ale anului au fost schimbări intense și constante, cu modificarea în exterior pentru cei care au mers cu curenții. Schimbările interne s-au mutat la un nou nivel sau au atins un nou nivel.

Meritați efortul tot timpul.

2018 – ANUL AMPLIFICĂRII

Potrivit lui Areon, Consiliul Lyran al Timpului-2018 aduce mai multă amplificare. Veți vedea unde vă aflați la nivel intern. Veți fi chemați spre mai multă claritate și iubire, cu accentul că noul sistem de operare va fi puternic în 2018.

Când răspundem în mod diferit provocărilor sau creativității, se creează o schimbare reală.

Observați răspunsul vostru intern, răspunsul extern și găsiți o soluție nouă bazată pe Iubire.

Uneori aceasta înseamnă să mențineți o limită, să spuneți nu sau să vă luați un risc creativ. Uneori calea nu este clară, deoarece lucrurile se formează în domeniul subtil. Uneori trebuie să aveți grijă de voi înaintea altora, uneori a altora înaintea voastră.

Căutați întotdeauna o soluție nouă bazată pe Iubire, deoarece energia se amplifică. 

Ce să așteptați în 2018

Ce înseamnă an al amplificării? Aceasta înseamnă că vom continua să vedem o mulțime de schimbări și chiar de polarizare. Cu toate acestea, vom vedea și noi conexiuni, deoarece Viața propune oamenilor o identitate mai clară.

Lucrurile se vor simți, în general, ca și cum acestea se mișcă repede, deși liniștea din interior va fi mai accentuată, pentru că contrastul este modul în care ne clarificăm ca să creăm. Liniștea este cea mai importantă conexiune. Este conexiunea voastră internă și veșnică. Respectați-o profund.

Iubirea și Adevărul vor fi moneda creației în 2018. Nu o veți găsi peste tot. Veți fi chemați să o definiți și să o trăiți. Limitele și discernământul vor deveni primordiale.

Este important a trăi ca un Suveran Împuternicit.

ENERGIILE din IANUARE

Ianuarie aduce un focar tipic, deoarece Areon concentrează fluxul spre început. Inima. Mereu este vorba despre conexiune și putere. Ianuarie ne reamintește să ne concentrăm mai întâi în creuzetul nostru de Iubire, să distilăm Viața cu identitatea noastră vibrațională puternică, apoi să permitem creației să urmeze formarea naturală.

Ianuarie vă va cere să vă concentrați asupra a ceea ce este și ce nu este în controlul vostru.

Cei cu adevărat puternici îi permit acestor două energii un dans minunat. Individualitatea și fluxul de conexiune ce intră și iese, armonizarea și transformarea, ridicarea la o înălțime nouă din cauza interacțiunii.

Pe măsură ce amplificarea inimii se rotește tot mai repede, clarificăm informațiile noastre vibrationale interne. În tot ceea ce interacționăm va fi străbătut de această maree a Iubirii. Ea transformă fluxul.

În concluzie

Pentru că începem un nou an, uitați-vă la modul în care vă conduce Iubirea. Sunteți cel mai puternic flux din propria voastră viată? Dacă nu, cum puteți să vă amplificați Iubirea pentru a onora darul sacru pe care îl aveți pentru Viață și pentru a lăsa această spirală în lume?

Uitați-vă la fluxul inimii voastre în luna ianuarie, pe măsură ce Luminăm calea către o nouă experiență a Pământului.

https://jamyeprice.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Energiile de Ascensiune din Ianuarie 2018”

Lasă un comentariu