Mesaj pentru Colectivul de FLĂCĂRI GEMENE

Mesaj pentru Colectivul de FLĂCĂRI GEMENE


81b442e8291c28a4ad7b50d124503e5aSophie

12 Ianuarie 2018

Acesta este un mesaj primit pe neașteptate direct din tărâmurile superioare.

În acest moment de evoluție, omologii Feminini ai Flăcărilor Gemene trebuie să se concentreze asupra progresului propriei lor vindecări și a căii feminine. Mult a fost deja procesat și s-a făcut în forme absolut uimitoare și neașteptate. Lucrurile au progresat mai repede decât am crezut și nivelul de Integritate și Completare găsit acum în Femininul Divin a fost văzut și simțit ca fiind impresionant.

Am fost martorii Femininului Divin care a lucrat aproape neîncetat la curățarea și înlăturarea căilor negative. De asemenea, ea a lucrat la atingerea a ceea ce noi numim Armonia interioară și la realizarea a ceea ce este necesar în interiorul ei pentru a o face să fie mai mult cu scop, prezentă, modernă și să iasă în evidență. Balanța la care încă lucrează în timp ce-și onorează Adevărul este și a fost admirabilă. Ea a știut cum să lucreze la încrederea în sine, autonomie și ceea ce noi numim Independență – fără apropierea inimii, a zidurilor și a retragerii.

De fapt, ea a învățat diferența dintre nevoie și dorință, între moștenirea umană a iubirii ca dependență – și iubirea în libertate.

Acum se cere, pentru perechile de Flăcări Gemene care sunt în uniune fizică sau nu, să continuie a lucra.

Mesajul este clar că numai Femininul Divin are puterea magică a aurului, că este puternică și aproape sacră în această viață, pentru a vindeca pe cel care este cunoscut ca și Omologul ei Divin.

Este important să simțiți că misiunea Femininului este de a ajunge la completa ei Integritate și Vindecare. Este o promisiune a Zeilor și a Zeițelor că ea este Cheia. Ușa Sacră.

Dacă ea o face, vă putem spune că Cealaltă Jumătate care este Ea – își va găsi drumul înapoi Acasă, la Ea.

Ea a primit misiunea sacră și responsabilitatea, datoria divină, inevitabilă și irevocabilă de a aduce vindecare sufletului împărțit, pentru că numai ea poate vindeca atât ambele forme umane cât și pe El.

Este extrem de important să înțelegem că fizicul este și a fost de la începuturi un fel de Iluzie și Joc Catalitic, și într-un sens că nimic din ceea ce a fost văzut nu a fost real. Legătura, precum și sarcinile pe care ambii gemeni le-au jucat pentru desfășurarea Ascensiunii, sunt cele mai mistice, cele mai sacre. Ceea ce ea va face acum, numai Ea poate face – ceea ce a făcut el pentru ca ea să fie deschisă, numai El putea face.

După cum s-a spus mai sus, El va aduce Soarele în Ea și va aduce Soarele în El.

Vă privim mereu și vă ajutăm. Picioarele voastre trebuie să urmeze calea vindecării individuale a ceea ce pare a fi partea feminină a flăcării.

Călătoria ei trebuie să fie prioritatea ei, călătoria ei este vindecarea ei și vindecarea ei este Integritatea Templului – cel care poate permite întoarcerea celeilalte părți, a Zeului celeilalte jumătăți.

Este de cea mai mare importanță că Divinul Feminin urmează Încrederea și Credința, indiferent ce înseamnă acest lucru. Adăugăm că, direcția greșită duce în direcția cea bună.

Ea, pentru că conduce evoluția ca și conștiință globală și Întruparea rolului ei, trebuie să aibă un scop sacru.

Trebuie să o facă pentru că ea trebuie să o facă indiferent de ce face El.

În numele Lui și a amintirilor din toate veacurile omenirii, în numele a ceea ce El va fi, în numele Puterii Imense de Vindecare, ea este acolo pentru a o aduce pe Pământ, oamenilor, vieții, bărbaților, Lui – trebuie să meargă fără să se întoarcă, mereu în direcția a ceea ce o vindecă în toate componentele a ceea ce știe că are nevoie sufletul ei pentru vindecarea și învierea în spectrul total de bucurie și de Noua paradigmă.

Trebuie să fie extrem de încrezătoare și să meargă acolo unde știe că trebuie să meargă indiferent de ceea ce se vede. Este o promisiune a Zeilor și a Zeițelor că Ea este Cheia, Ușa Sacră.

Așa cum a fost scris cu mult timp în urmă – El va aduce Soarele în Ea și El va aduce Soarele în El.

https://thetwinflamejourney.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un comentariu