Uranus si Marte, Mai-Septembrie 2018

Astrologie Intuitivă: Uranus și Marte Mai – Septembrie 2018

Tanaaz

uranus-and-mars

Din mai până în septembrie 2018, Uranus și Marte vor dansa împreună și ne vor îndruma să facem câteva schimbări îndrăznețe în viața noastră.

Uranus este planeta schimbării și a revoluției, iar Marte este planeta acțiunii și a puterii masculine. Când aceste două energii se combină, vom avea o dorință puternică de a schimba și de a revoluționa viețile noastre luând acțiune și găsind războinicul nostru interior.

De fapt, putem folosi această energie pentru a ne ridica cu adevărat și a prelua controlul vieții noastre și direcția în care dorim să ne îndreptăm.

Aceasta este o energie extraordinară pentru a ieși din mizerie, pentru a vă despărți de cursul în care călătoriți și a vă aventura în ceva complet nou.

Dacă ați jucat în siguranță, dacă ați trăit din zona de confort prea mult timp, această energie vă va forța cu adevărat să vă ridicați și să începeți a vă găsi puterea interioară și războinicul interior astfel încât să puteți porni pe o cale ce are mai multă ambiție și mai multă creștere.

Sub această energie, veți avea șansa de a face un salt. Sub această energie veți fi îndrumați spre curajul și încrederea voastră astfel încât să vă creați viața pe care o doriți cu adevărat.

În fiecare și în oricare dintre noi este puterea de a ne ridica la cine trebuie să fim. Când găsim acest loc, când trăim din acest loc, ne simțim automat liniștiți și având un scop.

Când trăim pentru alții, atunci când trăim în umbre sau când ne îndepărtăm de sinele nostru adevărat, ne părăsim cursul și ne determină să ne conformăm sau doar să mergem cu mulțimea.

Cine spune că trebuie să mergem la facultate pentru a obține un servici bun? Cine spune că trebuie să ne căsătorim, să cumpărăm o casă, să întemeiem o familie? Acestea sunt toate norme sociale cu care nu trebuie să ne conformăm. Ele pot funcționa pentru unii, dar nu înseamnă că sunt potrivite pentru toată lumea.

Găsirea călătoriei voastre proprii, făcând lucrurile în timpul vostru, sărbătorind propria unicitate este ceea ce înseamnă dansul lui Uranus și Marte.

Cu aceste două planete dansând, vom gusta din ceea ce înseamnă a ne ridica, a ne găsi războinicul interior, să obținem ceea în ce credem cu adevărat, chiar dacă este împotriva a ceea ce știam.

În timp ce această energie ne va ajuta într-adevăr să perseverăm, există o altă parte a acestei energii pe care trebuie să o avem în vedere.

Uranus și Marte pot fi o combinație foarte volatilă și există riscul că am putea sări înainte să ne uităm. Această energie ne poate prinde și în conducerea ego-urilor noastre și să uităm că acțiunile noastre afectează mărețul întreg.

Emoțiile precum furia, frustrarea și lăcomia se pot ridica și ele la suprafață, iar acest lucru poate duce, de asemenea, la acțiuni greșite.

Dacă oricare dintre acestea rezonează în această perioadă de energie, să știți că tot ce trebuie să faceți este să vă urmați pe voi înșivă și inima voastră.

Respirați profund de câteva ori. Luați-vă o anumită perioadă de timp pentru a se liniști emoțiile, astfel încât să vă puteți conecta la adevărul inimii voastre. Faceți-vă timp pentru a nota sau găsiți alte căi pentru a vă elibera, cum ar fi prin exercițiu sau artă.

Permițând să fiți ghidați și să mergeți cu fluxul este o cale bună de a face față acestei perechi a lui Uranus și Marte, așa cum încercarea de a controla prea mult poate face dificil a avea de a face cu această energie.

În timp ce suntem încurajați să facem schimbări, trebuie să ne predăm fluxului și să ne dăm voie să fim ghidați  de univers.

Suntem mereu conduși, întotdeauna ni se arată calea, este nevoie doar să credem și să ne permitem să fim ghidați.

Deci, sub această energie găsiți puterea voastră interioară și războinicul interior, vă ridicați să fiți persoana ce ați știut întotdeauna că ați putea fi, și apoi permiteți-vă să mergeți în orice direcție în care vă cheamă inima voastră.

Uranus și Marte sunt active împreună între 16 mai și 18 septembrie 2018, cele mai importante date fiind:

16 mai
1 august
16 septembrie

Tanaaz
http://foreverconscious.com

Sursa Articol: inaloveword.wordpress.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Uranus si Marte, Mai-Septembrie 2018”

Lasă un comentariu