Eclipsa totală de Lună și Lună Plină în Vărsător (4°44´) Data: 27 iulie 2018, ora 23:18 București, Romania

FB_IMG_1532430167145.jpg

„Legea universală ultimul cuvânt

„Cea mai Inalta vindecare este TREZIREA din ceea ce NU esti.
~ Mooji

Eclipsa totală de Lună și Lună Plină în Vărsător (4°44´)
Data: 27 iulie 2018, ora 23:18 București, Romania

((Cea mai lunga eclipsa a secolului 21 ( un total de 103 minute) va avea loc Vineri douăzeci și șapte-07-2018 și începe la 17:14:47 UTC.
Cu aceasta, întregul continent al Africii primește întuneric plin eclipsa, așa că , probabil , aceasta este o oportunitate pentru Africa de a re-energiza.))

Re-trezirea galactic umana

Reintegrarea Galactica

„Ceva destul de” masiv „este acum în mișcare”

Variațiile vortexului rafinează aliniamentele

Creșterea masivă a conștiinței între toată omenirea, în toate părțile planetei.
„Iluminarea” masivă a fiecărui colț al (așa-numitului) „întuneric”, „umbre” etc. Acest lucru este la toate nivelurile, individual, grup, social, politic, planetar. Nimic nu va mai fi ascuns, nici nu poate fi.
Sunt influențați în special cei care au planete personale, Noduri lunare, asteroizi, puncte virtuale ( spre exemplu:Lilith, Punctul Norocului, părți arabe, etc) sau aspecte, aproximativ între gradele 0°- 10° ale semnelor fixe: Vărsător, Taur, Leu, Scorpion.
Cea mai lunga eclipsă a secolului – 1 ora și 43 minute.

Luna , Pământul și Soarele sunt aliniate și Luna intră în umbra Pământului. Datorită reflexiei luminii din atmosferă, pe masura ce Luna va intra în umbra Pamantului, ea va căpăta o nuanță roșiatica. Aceasta culoare, care pare sângerie, a fost asociată în antichitate cu Apocalipsa, dar de fapt, din punct de vedere astronomic aceasta culoare roșiatică este dată de fenomenul de difuzie a luminii solare prin atmosfera Pământului.
Energie dată de cele 6 planete în semne fixe (Soare, Lună, Marte, Mercur, Uranus, Jupiter) ne arată cât de puternici suntem, cât de ancorați avem posibilitatea să ne poziționăm în viața noastră acum.
Pe măsură ce această planetă se apropie de aceste zile de schimbare mare, fiecare dintre voi va fi chemat să stea drept stâlpi ai luminii. Veți arăta calea în momentele în care oamenii sunt disperați, deoarece căile vechi nu mai sunt soluții – ele nu se mai potrivesc și nu se mai aplică. … Deci, în aceste vremuri, darurile tale vor fi necesare. Nu poți să fugi și să te ascunzi, pentru că e nevoie să îți cureți gândurile și să-i arăți altora cum funcționează acest lucru prin vindecarea și crearea de noi idealuri de civilizație și cooperare.

Odată ce zilele încep să se dezvăluie, ei vor dezvălui profețiile vechi în timp ce vor veni în viață. Aceste profeții antice vor fi mult mai colorate și vor avea propriile lor versiuni, în timp ce vor învăța această planetă cele mai mari lecții.

Pe măsură ce evoluați, veți purta ceea ce știți înainte și veți împărți și veți trăi. Tu devii o navă mai mare sau o mai mare exprimare a luminii. Prin acest proces veți descoperi că în următorii câțiva ani veți fi catapultați dincolo de viteza luminii cu ceea ce veți ști. Abilitățile și talentul și informațiile care vor veni la tine sunt pur și simplu în interiorul tău.

Vom reaminti că există un val galactic de lumină din viitor care vine spre planeta ta și că această intersecție va fi resimțită în toate masivele …
Va fi ca și cum întreaga planetă are o creștere unilaterală a conștiinței. Acest val trebuie să fie gigantic pentru a afecta toate masele care sunt blocate în controlul frecvenței. Tu ești … care sunt aici în milioane care fac loc în corpul tău pentru acest val galactic, care va permite ca această infuzie a primului strat al corpului de lumină să fie ținută de toate masele.

Folosiți întotdeauna filtrul iubitor atunci când primesc informații indiferent de mesager, ci de mesajul!
Energia merge acolo unde curge intenția.

Bunastarea de minte și de inimă este un eveniment câștigat Sunt informat … mintea mea și inima sunt în creștere pentru CUNOASTERE …
Energia veche moare greu,o schimbare istorică care nu cu mult timp în urmă ar fi fost considerată imposibilă. Nu am nici o îndoială că noile energii aduc pacea mondială mai aproape .

Deci am spus ca aceasta tranziție arata ca pentru persoanele socante la inceput , dar cu ajutorul reciproc , acesta va fi accelerat astfel încât pentru unii care e mai spiritual avansat ce va experimenta ea – el se spune că va fi ghidat cum să folosească noile abilități și să nu se teamă și că este scopul multor Lucratori aici în timpul tranziției , doar pentru a ajuta la ghidarea acestorasi alte popoare care au trecut prin aceste lucruri.
DE CE am trecut prin aceste treziri înaintea altora din jurul nostru pentru că suntem meniti pentru ai ajuta.
Este activat Careul în T pe semne fixe:

Focarul este Uranus în Taur– apare oportunitatea unor schimbări surpriză, puternice, rapide într-un stil rebel neașteptat
Luna în conjuncție cu Marte retrograd în Vărsător este în careu (poziție tensionată) cu Uranus în Taur (guvernatorul Vărsătorului)– răbdarea este testată și este recomandat să rămânem calmi, centrați și să evităm să răspundem la provocări mai ales că și Ascendentul momentului este în Berbec și poate escalada nervozitatea.
Soarele în Leu este în cuadratură cu Uranus în Taur– zona noastră de comfort este afectată de tensiune și conflict și ne obligă să acționăm pentru a schimba rapid contextul personal legat de personalitate noastră, ego-ul nostru.
Rezolvarea careului în T- este în zodia Scorpionului (semnul opus focarului) acolo unde îl regăsim pe Jupiter la faimosul grad 13 până la care a retrogradat .
Cuvintele cheie– iluminare, eliberare, conflict, finalizare, abandonare, trauma, evoluție, inovație

Eclipsele au tendința de a scoate la lumină „gunoiul ascuns sub preș”, ceea ce evitam să vedem. De aceea pot fi destul de dificil de acceptat și integrat, provocând surprize.

În cazul nostru Marte retrograd în Vărsător și Mercur retrograd în Leu ne ajută să folosim cu succes butonul “PAUZA”, pentru a reevalua, regândi, rectifica strategia noastră la nivel subconștient, subtil, de data aceasta.

Vă mai aduceți aminte de Eclipsa parțială de Lună din 1999? Avea loc tot pe axa Vărsător-Leu și ca o coincidență tot la gradul 4…Ce s-a întâmplat atunci în viața noastră și aducem din nou acum în atenția noastră?

Aducerea zorilor, Valul galactic al valurilor de lumină.
În momentul de față sunteți o piesă foarte importantă și doriți să vă bazați pe sprijinul Forțelor de Lumină cu inima voastră iubitoare! (semințe din echipa de stele)
Echipele de Lumina sunt acum libere să funcționeze în capacitatea lor deplină .

Sa fie lumina , frumosi ambasadori ai galaxiei !

Victorie a Luminii!

Lightwarriors! Unite!!!
Quadra .

Sursa: mail

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

6 gânduri despre „Eclipsa totală de Lună și Lună Plină în Vărsător (4°44´) Data: 27 iulie 2018, ora 23:18 București, Romania”

  1. Victorie Luminii. Așa să fie și așa este. Mulțumesc cu recunoștință draga Daniel.

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

Lasă un comentariu