12.12-Ultima Luna Plina si Portal important

FB_IMG_1576138066542
„12:12 vibrează pe o frecvență de vindecare – prin urmare, putem observa că rănile trecute au ieșit la suprafață, astfel încât acestea să poată fi șterse și vindecate. Vom transcende energia din ultimii zece ani, astfel încât să ne simțim mai sănătoși, mai puternici, mai împuterniciți, rezistenți, pregătiți pentru noi începuturi și să nu ne temem să dăm drumul la acele energii familiare, dar dăunătoare și limitante.

Suntem pe punctul de a intra într-un portal energetic extrem de intens de 10 zile, începând cu 12-12 și sfârșind 12-21, care va curăța toxinele nocive din viața noastră. Aceasta include obiceiuri nesănătoase, comportamente condiționate, credințe învechite și gânduri și sentimente iraționale bazate pe frică, care ne diminuează energia și ne lasă să ne simțim iritabili, anxioși și ne consuma.

Orice legături care ne leagă energetic de oameni sau situații care ne afectează sau ne limitează în vreun fel vor fi despărțite în această perioadă și vom fi liberi să ne îndepărtăm cu compasiune, iertare și liniște sufletească totală.

În special, vom simți dorința de a ne îndepărta de compania oricui care provoacă argumente, arată agresivitate, este controlant, manipulator, înșelător, judecător, excesiv de critic sau în general abuziv. Practic, vom constata că orice lucru nesănătos trebuie să fie înlăturat din viața noastră sau să fie revoluționat total, fie că este vorba despre dinamica relațiilor, cariere, obiceiuri alimentare sau alegeri generale.

Nu numai că vom încheia un ciclu de zece ani care a fost provocator din punct de vedere emoțional și mental, suntem de asemenea pe punctul de a porni într-o nouă etapă importantă, transformațională, îndreptându-ne către un nou deceniu – așa că este vital să ștergem energia veche odată și pentru și să fie gata energic pentru această schimbare.

Pe parcursul acestui portal de energie 12:12, ne vom simți obligați să evaluăm și să ne gândim la lucruri proeminente prin care am trecut în ultimii zece ani. În ultimele săptămâni, am observat, de asemenea, că repetăm aceleași modele de mai multe ori și atragem aceleași lecții vechi pe care credeam că le-am învățat cu mult timp în urmă.

Vom primi numeroase perspective și momente semnificative, alături de sentimente și emoții care ne pot determina să se întoarcă și să se retrăiască anumite perioade din ultimul deceniu, care ne-a provocat confuzie, agitatie si durere melancolice.

Motivul principal pentru aceasta este că vindecarea, concluziile și închiderea ajung întotdeauna la sfârșitul unui ciclu energetic major, atunci când emoțiile și sentimentele noastre reprimate au primit un spațiu sigur pentru a reapari, a primi validarea și permisiunea de a merge mai departe.

Este esențial ca înainte de a începe un ciclu nou să terminăm cu cele vechi, depășite.

Următoarele săptămâni vor servi ca o fază transformatoare importantă și necesară și este vital să fim pregătiți pentru această schimbare.

Iată câteva modalități de a elibera energiile karmice reziduale din ultimul deceniu și de a crea o deschidere pentru noile experiențe și oportunități care ne vor veni în 2020.

Curatenia spațiului nostru de locuit este o modalitate puternică de a lansa un flux de energie care ne ajută să ne menținem mintea calmă și limpede și, de asemenea, invită să intre în energie proaspătă. Pe lângă faptul că eliminăm energia veche din spațiul nostru personal, putem face același lucru și cu dispozitivele noastre electronice. De multe ori ținem cont de mesaje sau contacte vechi sau citate particulare care au avut o semnificație emoțională intensă la un moment dat din viața noastră.

Pe măsură ce ne îndreptăm către un nou an, acesta este momentul oportun pentru a elimina orice lucru care declanșează amintiri dureroase, de care, mai degrabă, nu amintim în mod regulat. Dacă telefonul nostru este plin de mesaje text, fotografii sau răni și chinuri din trecut, putem lua câteva momente pentru a șterge orice cauză disconfort sau tulburări și a șterge energia, astfel încât să eliberam orice nu a fost menit și să începem să privim optimist.

Cea mai ușoară și mai vindecătoare cale de a da drumul trecutului este de a ierta. Aceasta înseamnă să ne iertăm pe noi înșine, împreună cu oricine altcineva, care poate ne-a provocat tulburări. Ori de câte ori ținem resentimente, rămânem conectați energic la persoana cu care s-a implicat întâlnirea. Lăsând drumul oricărei emoții negative, dezlegăm și nodul care ne-a ținut în mod inconștient ca ostatic. Atunci când iertăm, ne eliberam eficient și îi dăm drumul.

Concentrați-vă timpul și dedicați-va pe finalizarea oricăror proiecte demarate sau care sunt la jumătatea finalului. Orice am amânat va avea nevoie de un fel de structură, astfel încât să putem elibera energia prinsă în ea, chiar dacă tot ce facem este să facem un plan cu un termen realist

Transmite Universului toate temerile, ranchiunile, îndoielile, resentimentele, atașamentele la rezultate, transformările greșite percepute și greșelile. Permiteți energiei karmice să reamintească, să mustre sau să răsplătească, așa cum consideră Universul.

In ciuda provocărilor și încercărilor pe care acest an ni le-a adus, putem să lucrăm prin energia noastră karmică și să închidem anul știind că suntem mai treziți, conștienți conștient, atenți, deschiși, responsabili și autentici ca niciodată. Nimic nu este ocoincidență, tot ceea ce se întâmplă, fiecare persoană cu care avem o legătură și fiecare sentiment are loc dintr-un motiv divin și sacru.

Acesta este un moment pentru eliminarea și crearea majoră, așa că stabiliți intenții și credeți că în 2020 meritați să primiți tot ceea ce doriți și visați. Aveți încredere în această tranziție, deoarece posibilitățile incredibile, măreția și binecuvântările sunt cu siguranță pe drum. 🙏💗”
Alex Myles

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s