Sarbatoriti debutul Zilei a Saptea din Ciclul Galactic 3-7 nov 2010

 
 
Urcarea omenirii pe treptele piramidei cosmice continua. Cel de-al Noualea val concret nu va incepe pana in data de 9 martie 2011, chiar daca incepem deja sa simtim venirea lui. Inainte sa poata debuta urcusul final spre cel de-al noualea val si cel de-al noualea nivel de constiinta, va trebui totusi sa finalizam fundatia celui de-al optulea nivel, astfel incat sa avem ceva pe care sa ne sprijinim. Cel de-al optulea nivel de constiinta al piramidei cosmice este ceea ce a fost produs de miscarea de val a Ciclului Galactic, inceput in 5 ianuarie 1999 si, ca si celelalte noua valuri, acesta se va incheia la 28 octombrie 2011.
 
Cand debuteaza cea de-a treisprezecea energie, sau cea de-a saptea zi din Ciclul Galactic, pe 3 noiembrie 2010, am putea spune ca aceasta polaritate particulara, de Yin/Yang, pe care aceasta energie a proiectat-o asupra Pamantului este fixata pe pozitie si nu va fi inlocuita de nicio alta noapte din acest Ciclu.
 
Simt ca este important sa intelegem ca fiecare camp de constiinta adus de fiecare val este diferit si ca, prin urmare, ele au o influenta distincta asupra mintii umane. Ca sa avem o idee despre acest lucru, am putea analiza figura 1. In aceasta figura putem vedea ca, in timp ce cel de-al noualea val, care debuteaza la 9 martie 2011, serveste la crearea constiintei unimii (absenta filtrelor ce ingreuneaza intelegerea) cel de-al optulea val inzestreaza fiintele umane cu un filtru ce favorizeaza emisfera cerebrala dreapta. Prin urmare, natura constiintei pe care o vor aduce valurile al optulea si al noualea este diferita, iar ceremoniile si procesele spirituale – la care am putea participa in vederea alinierii cu aceste polaritati – sunt si ele diferite.
 
 
Traducere figura 1
Aspecte ale fiintei umane generate de
polaritatile Yin-Yang ale diferitelor valuri
 
al 9-lea val  Ego Suflet  Dumnezeu ca fiind Totul
al 8-lea val  Ego Suflet  „Energii spirituale”
al 7-lea val  Ego
al 6-lea val  Ego Suflet  Dumnezeu personificat
al 5-lea val  Suflet animal/om Dumnezeu ca fiind Natura
Luand in considerare doar valoarea aparenta, s-ar parea ca aspectul cu care trebuie sa ne aliniem si pe care trebuie sa-l sarbatorim in zilele de 6-7 noiembrie (care urmeaza trecerii in Ziua a Saptea) il constituie o lume in care energia feminina, mintea intuitiva si emisfera Orientala vin sa predomine, intrucat ele toate vor fi legate de aceasta iluminare a emisferei cerebrale drepte.Totusi, dupa cum putem vedea din figura de mai sus, lucrurile nu stau chiar asa, de vreme ce, timp de aproape 5.100 de ani, lumea a fost dominata de constiinta celui de-al saselea val, in care lumina a cazut asupra emisferei cerebrale stangi si, drept rezultat, a favorizat mintea rationala, dominatia energiei masculine si a Occidentului, iar aceasta face parte intr-un fel din platforma pe care ne aflam deja cu totii. Prin urmare, pe masura ce este activata cea de-a Saptea Zi din Ciclul Galactic, vom ajunge in sfarsit intr-un punct in care e momentul sa sarbatorim incheierea influentei masculine, occidentale si rationale si in care vom putea crea un echilibru intre aspectele diferite ale mintii umane, ce tin de emisferele cerebrale stanga si dreapta.
 
S-ar parea asadar, ca sfarsitul de saptamana din 6-7 noiembrie 2010 ar constitui un moment perfect pentru a desfasura ceremonii ca sa recream, sa celebram si a ne aliniem cu acest nou echilibru, care este stabilit la scara cosmica si care ne asteapta sa-l aducem in realitatea noastra.
 
Dupa cum se stie, in timpul acestui sfarsit de saptamana, Don Alejandro si liderul spiritual budist, Reverend Seiyu Kiriyama, vor desfasura o ceremonie budisto-mayasa a focului, pe care o putem considera cu totii drept o echilibrare a energiilor Occidentului si Orientului: (vezi http://bit.ly/czeUhz). Simt totusi ca aceste energii vor fi si o oportunitate excelenta pentru oricine doreste sa fie un co-creator impreuna cu procesul Divin de creatie, pentru a face ca aceasta echilibrare sa aiba un sens imediat in viata noastra individuala, prin desfasurarea de ceremonii care sa aiba ca tema reintoarcerea energiei feminine si intuitive in noi toti, intr-o asemenea maniera, incat ambele expresii umane sa fie percepute ca avand o valoare egala si un loc egal in civilizatia umana.
 
Pentru inaugurarea Zilei a Saptea din Ciclul Galactic si sfarsitul de saptamana care-i urmeaza, din 6-7 noiembrie, as dori sa incurajez fiecare fiinta umana sa ia parte la un anumit proces de echilibrare, ca sa sarbatoreasca reintoarcerea Divinului feminin in viata ei. Incurajez pe fiecare sa fie creativ in desfasurarea ceremoniilor si a proceselor, ca sa co-creeze materializarea acestei transformari in maniera cea mai constructiva si mai benefica. Aceasta nu exclude faptul ca, pentru a atinge un astfel de echilibru in noi insine si intre reprezentatii celor doua sexe, va trebui sa realizam o serioasa lucrare spirituala interioara si procese de iertare, ca sa lasam in urma paradigma dominanta din trecut. Pentru a va sprijini in acest sens, au fost create o pagina pe facebook (http://on.fb.me/baXtyB) si un website obisnuit www.treeoflifecelebration.com. Vom descoperi tot mai mult ca, in prezent, va trebui sa co-cream cu totii transformarile ce se apropie si ca acestea nu se vor petrece in mod automat. Consider totodata ca ni se va solicita din ce in ce mai mult sa transpunem in viata noastra, procesul transformativ si ceremoniile si nu doar sa ne asteptam ca ele sa aiba loc in lumea exterioara. Fac apel la toti co-creatorii planului cosmic sa participe in zilele de 6-7 noiembrie la crearea unui fundament echilibrat, care sa ne sustina. Acesta este fundamentul din care vom demara in curand procesul nostru catre constiinta unimii, ce va fi antrenat de cel de-al noualea val – val care va fi activat pe 9 martie 2011. 
Carl Johan Calleman Seattle 11 Imix14 octombrie 2010
SURSA: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s