Un ghid pentru empaţi & persoane sensibile la poarta leului (8/8/2018).

Sweet_Child-35fa094f-462f-3c10-97dc-9c74aa0825d7

În fiecare an, poarta stelară a leului se deschide pe data de 8 August şi se închide pe 12 august. Acest loc se întâmplă în timpul trecerii soarelui prin faza leo a zodiacului.

O poartă stelară este un portal care permite o călătorie rapidă între dimensiunile a două locaţii îndepărtate din Univers. Este un moment pentru schimbarea vieţii şi energiile de transformare unde vom găsi pasiunea şi creativitatea pentru a face ceea ce am fost de a face pentru a face pentru mult prea mult timp.

Energia pe care o vom primi va veni în valuri şi începe în general cu trei zile înainte ca poarta leului să se deschidă. Unele semne inițiale ale energiei în vigoare vor fi sentimente de oboseală, epuizare, oboseală și practic luptă pentru a ne trage împreună pentru a face orice, dar mull în jurul senzație de iritat și letargic și întrebându-se ce ne-a lovit.

Când vibraţiile ne vor lovi, putem încerca să-l forţăm, totuşi, ne va epuiza mai mult. Aşa că e mai bine s-o lăsăm să treacă şi să aşteptăm cu răbdare să se elibereze.

Energia este adusă la noi cu un scop şi de data aceasta este de a încetini orice furie, frustrare sau iritare pe care am simţit-o astfel încât sufletul să poată fi liniştit şi putem lua o pauză de la drama şi să ne vindecăm puţin.

Pentru cei care sunt empaţi sau extrem de sensibili la energie, această perioadă va lovi mai greu decât va fi pentru majoritatea celorlalţi. Este foarte probabil ca empaţi şi persoanele extrem de sensibile (hsps) să se simtă foarte repede copleşiţi de ceea ce se întâmplă acum şi nu vor avea nici o idee de unde vine această forţă puternică.
Sursa: Spiral Live

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Un ghid pentru empaţi & persoane sensibile la poarta leului (8/8/2018).”

Lasă un comentariu