Previziune Astrologică Intuitivă pentru Septembrie 2018

Previziune Astrologică Intuitivă pentru Septembrie 2018

Tanaaz

september astrology 2018

Septembrie deține vibrația numărului 9. În numerologie, numărul 9 reprezintă faza de finalizare înainte de începerea unui nou ciclu și tocmai asta este ceea ce pregătește luna Septembrie pentru noi toți.

După multe eclipse și retrogradări, luna septembrie este luna noastră pentru a curăța și aranja toate bagajele energetice cu care am avut de a face. Este o lună în care să ne organizăm și să sortăm tot ceea ce a fost înlăturat și tot ce a fost lăsat în urmă.

Este o lună pentru a planifica, o lună pentru a face inventarul și o lună pentru a ne gândi la ce acțiuni noi vrem să luăm. De fapt, motivația va fi mai mare în luna septembrie, când Marte și Mercur se vor mișca direct și va urma Saturn pe data de 5.

Septembrie este și o lună în care să onorați cât de departe ați ajuns. Gândiți-vă la Septembrie ca și la o lună de absolvire, timpul când puteți sărbători lecțiile învățate și călătoria pe care ați făcut-o în acest an până acum.

Așa cum am menționat, 2018 este într-adevăr un an de opriri și înaintări. Este un an pentru a construi și a consolida, este un an pentru a vă mișca încet și metodic și pentru a vă gândi la ceea ce dă într-adevăr o semnificație vieții voastre. Este un an pentru a fi împământat și de a vă găsi stabilitatea și siguranța.

Septembrie va continua să sublinieze această temă, în special cu portalul 9/9 și luna nouă în Fecioară, care se întâmplă să cadă tot în data de 9.

Portalul 9/9 și Luna Nouă ne vor ajuta să ne stabilizăm și ne vor permite să vedem clar lucrurile. Aceste energii vor aduce împreună multă claritate și ne vor ajuta să înțelegem lucruri care au fost tulbure sau incerte.

Această claritate nouă ne va permite să ne simțim treji și mai încrezători când vine noua etapă a ciclului. Această claritate va fi și extrem de vindecătoare și ne va ajuta să ne acordăm la înțelepciunea minții, corpului și sufletului nostru.

Din 16-18 septembrie, Uranus, planeta inovației, rebeliunii și schimbării și Marte, planeta motivației, acțiunii și găsirii războinicului Interior, termină un dans intens pe care l-au făcut începând cu mai 2018.

Această activare finală a lui Uranus-Marte ne va ajuta să ne motivăm și să ne inspirăm să luăm măsuri. De asemenea, putem vedea teme de la începutul anului care reapar pentru a fi completate sau terminate pentru totdeauna.

Marte și Uranus sunt o combinație volatilă, totuși, din mai, ele ne-au dat multă creștere și o mulțime de oportunități de a pătrunde în sinele nostru autentic.

Uranus înseamnă a fi individ și a onora adevăratul sine autentic. În loc să respectăm regulile societății și condiționarea noastră pre-programată, Uranus ne încurajează să gândim diferit și să onorăm ceea ce ne face unici pe noi.

Marte ajută la adăugarea de combustibil la acest lucru și ne motivează să ne urmăm propria noastră cale. Nu trebuie să urmăm ceea ce a fost încercat și adevărat. Nu trebuie să facem lucurile doar pentru că reprezintă norme sau pentru că ne simțim presați de influențele exterioare.

În loc de asta putem urmări melodia tamburului propriu și să ne creăm propria noastră muzică, și aceasta este exact ceea ce ne-a îndrumat Uranus și Marte ca să facem.

Dacă vrem să ne simțim independenți, dacă vrem cu adevărat să ne ridicăm, să ne găsim războinicul nostru interior și să ne cerem viața celui mai înalt destin al nostru, trebuie să să ascultăm de sinele nostru autentic și să învățăm a urma adevărul care este în inima noastră.

În 22, avem Echinox-ul și începutul toamnei în emisfera nordică și al primăverii în emisfera sudică. Această schimbare va aduce o schimbare a energiei ce va fi oglindită în natură.

Apoi, pe 24 septembrie, avem Luna Plină care cade în semnul de foc al Berbecului. Această Lună Plină puternică are multă putere în spatele ei și vom fi cu adevărat împinși de Univers pentru a acționa.

Deși marea parte din 2018 a fost lentă, septembrie oferă șansa de a face unele salturi și de a pune în acțiune planuri la care s-a lucrat de ceva timp.

Vine octombrie, când vom avea Venus retrograd care ne va oferi o altă energie cu care să avem de a face, dar pentru septembrie, tot ceea ce trebuie să facem este să ne acordăm la sinele nostru autentic și vom avea harta care ne va permite să acționăm și să mergem înainte pe calea noastră cea mai înaltă.

Tanaaz
https://foreverconscious.com

Sursa Articol: inaloveword.wordpress.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

6 gânduri despre „Previziune Astrologică Intuitivă pentru Septembrie 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s