Portalul de Echinoctiu-Martie 2019

Planet_Portal_Moon-8c4cadfb-4b1f-329b-83ba-b7df59c1aff7.jpg

2019 se dovedește a fi un an 3 (Trinitatea) de creștere a ascensiunii, pregătindu-ne pentru energia progresului „22” din 2020. 2 este numărul de „grijă”. În anii 2000, învățăm cum să ne îngrijim pe noi înșine și pe alții, precum și pe iubitul nostru Gaia și împărăția naturii. Codul de înălțare de la 11:11 este de asemenea încorporat în numărul 22 de master. Lumea este pe cale să experimenteze o schimbare dimensională mare într-un sistem de conștiință mai înaltă.

Pe măsură ce lumea evoluează dincolo de mentalitatea „servi la sine”, accentul și cooperarea în comunitate devin din ce în ce mai accentuate. În mijlocul întregului haos și distragere a atenției, oamenii caută în mod activ un echilibru mai bun și o conexiune în viața lor. Pe măsură ce ne mutăm din ce în ce mai mult în conștiința unității, vechiul sistem de control se prăbușește. Nu mai este viabilă.

Cei aflați la putere în vechiul sistem se luptă să se mențină pentru a controla, pe măsură ce terenul se mișcă sub picioarele lor. La un anumit nivel, ei recunosc că pierd lupta, oamenii se trezesc și își afirmă voința lor liberă. Carantina pământului și capcana holografică  se descompun. Deschidem în mod activ un portal de cale directă înapoi la Sursa. Pe măsură ce urcăm prin Portalul de Ascensiune, vom lumina calea omenirii către un mare Portal al Libertății.

S-ar putea să simțiți energiile noi la un nivel visceral. Uranus tocmai s-a mutat în primul grad al Taurului în această săptămână. Uranus este Marele Trezitor! Oriunde Uranus traversează, urmeaza schimbare. Uranus este planeta libertății, iluminării și eliberării. Eliberați-vă de cătușele din trecut.

Mercurul este retrograd în Pesti în cea mai mare parte a lunii martie, formând o conjuncție cu Neptun. Mercurul Retro – Neptun în Pesti combină va descompira realitatea actuală, ridicând vălul pentru a dezvălui o perspectivă diferită. Pregătește-te pentru momente spectaculoase de „aha” de înțelegere.

Undele de plasmă galactică ale transmisiilor intense de Lumină continuă să bombardeze Gaia și câmpul dvs. energetic uman. Blitzurile solare activează în mod sistematic grilă cristalină mai avansată pentru a susține un portal intermediar de ascensiune către Centrul Galactic.

Miercuri, 20 martie, echinocțiul are loc la 0 grade Berbec, lansând începutul unui nou sezon și noul ciclu astrologic de 12 luni. În acest an echinocțiul este în conjuncție cu Chiron în gradul întâi al Berbecului. 2019 va fi un an de vindecare transformativa. Orice este neechilibrat și are nevoie de vindecare, Chiron va ajuta.

Portalul ascensiunii Echinoctiului iese din punctul zero în momentul în care ziua și noaptea au o lungime egală. Este punctul de echilibru între forțele opuse ale luminii și întunericului. Mulți prezică un val solar neobișnuit de puternic, în timp ce Poarta  este deschisa. Este un moment rar de echilibru galactic, Poarta se deschide spre posibilități infinite.

Sa ne bucuram de Ea!!! ❤
Sursa Articol: https://newearthcentral.com/equinox-ascension-portal/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Portalul de Echinoctiu-Martie 2019”

Lasă un comentariu