2020 Marea Dezvaluire

Shooting_Star-13ae17d6-12e7-4389-81fa-98ecb2f069cf

Lauren, 30 decembrie 2019, Rapoartele Noului Pământ

Oficial vorbind, ne aflăm în culoarul către Noul Pământ ce s-a deschis de Crăciun cu o foarte combustibilă eclipsă de Soare. Întreaga „lovitură 1-2-3 dată în ultimul moment, ce s-a încheiat în Boxing Day” [cum e numită a doua zi după Crăciun, ziua de 26 decembrie, sărbătorită doar în câteva țări, în principal cele legate istoric de Regatul Unit (cum ar fi Canada, Australia, Africa de Sud și Noua Zeelandă) și în unele țări din Europa.
Sărbătoarea nu are nicio legătură cu boxul, ci se referă la tradiția de a oferi cutii (box-es în engleză la plural) cu cadouri de Crăciun comercianților și angajaților. N.t.] NU a dezamăgit, ajungând să fie un adevărat KO pentru tiparul uman inferior, după o ultimă confruntare cu povestea persecuției/rana crucificării. De fapt, intervalul de la solstițiu până la eclipsa de Crăciun a fost o perioadă cu adevărat dramatică de a Cunoaște cine suntem la modul REAL, trebuind însă să ne menținem fermi pe poziție, ancorați în acest Adevăr pe durata a ceea ce se poate să fi fost sau nu o vacanță de aruncare a balastului în ultimul moment, în timp ce trecem cu greutate ceea ce a mai rămas din acea cămilă uriașă prin urechea minusculă a acului.

În unele cazuri, acest proces de eliberare finală a însemnat să stăm perfect nemișcați, pe deplin atenți la acea forță opusă inferioară (sub TOATE formele ei) având o perspectivă mai înaltă… fără a reacționa la ea pentru ultima dată, fără a alimenta cu vreo forță vitală acele dinamici, știind că le-am depășit… dar și știind că avem de dus la bun sfârșit aceste încheieri în planul fizic.

Dacă încă vă luptați cu aceste dinamici vechi, să știți că 1) tocmai ardem ce a mai rămas dintr-un deceniu de reziduuri karmice și că 2) perioada de acum până la eclipsa de Lună din 10 ianuarie reprezintă o ultimă chemare la a trece prin ființa voastră un pieptăn cu dinți fini care să desfacă orice noduri rămase ce vă țin legați de cauzalitate. Este o perioadă favorabilă în care să ne eliberăm complet de falsa identitate, să renunțăm la îndoieli, frici, limitări, absolut tot ce nu este autentic/IUBIRE trebuind să dispară. Ne aflăm chiar la final, când lucrurile ni se pot părea cel mai anevoioase din cauză că suntem foarte epuizați (mental, emoțional și fizic), dar trebuie să încheiem ultima parte a cursei acestui an 2000 într-o manieră energică. Fie că depășim aceste ultime obstacole mergând, alergând sau târându-ne, nu e momentul să ne lăsăm păgubași.

2020 este stadiul inițial către tărămurile cerești… primii pași neșovăielnici în calitate de stăpâni ai propriei soarte.

Realitatea REALĂ se pregătește de dezvăluire, ceea ce înseamnă că nu ne mai putem crampona de nimic din „acea” lume (a separării) deoarece intrăm în ciclul unei vieți cu totul noi (de schimbare a programelor realității), unificați ca UNU. Procesul de disoluție a fost o acțiune atotcuprinzătoare, dar ni se cere/suntem împinși (cu orice preț) să ne aliniem toate nivelurile ființei cu linia temporală a Noului Pământ, dat fiind că este necesar să fim total pregătiți să ne primim modelele noii misiuni proprii la începutul anului 2020.

Acest culoar al eclipsei în care ne aflăm facilitează această trecere spre Grădină, spre Tărâmurile Nirvanice, spre Pământul Făgăduinței… ducându-ne de la ADN-ul latent al modelului (fals al) omului inferior, de cealaltă parte a podului de curcubeu prin intermediul tuturor portalurilor triple ale trinității ce au culminat cu încheierea multor cicluri pe toată durata lunii. Iau sfârșit foarte multe linii temporale multidimensionale, ce se unesc în clipa de față în punctul zero, aducându-ne prin acest portal la o realitate cu totul nouă în care misiunile noastre (dintâi) sunt încheiate → am terminat cu facilitarea purificărilor liniei temporale pentru planetă.

Cei care arată drumul au dus cât mai mulți oameni posibil „peste (podul de) curcubeu”, iar acum revenim în spirală la punctul zero, încheind ciclurile timpului și „ridicându-ne podul basculant” pentru noul an/noul ciclu/noul deceniu/Noul Pământ. Și nu numai că încheiem numeroase linii temporale, dar și creăm unele noi-nouțe care nu le-au fost accesibile maselor până acum… căi cu totul noi pe care să le urmeze omenirea și care îi scot pe oameni din sclavie conducându-i la mântuire adevărată.

2020 este un an de vibrație universală 4, de construire a fundației din care se va dezvălui un Adevăr mult mai înalt… adevărul gol-goluț despre divinitatea noastră înnăscută. Patru este un număr deosebit de puternic în privința schimbării fizice… va fi un an fără restricții în care sufletul întâlnește corpul, spiritul întâlnește materia, Cerul întâlnește Pământul. În creștinism 3 simbolizează cerul, iar 4 reprezintă trupul. În filosofia chineză 4 e numărul Pământului. În hinduism 4 înseamnă totalitate → semnificația/scopul vieții este împătrit. Potrivit lui Pitagora, 4 reprezintă perfecțiune.

2019 (an de vibrație universală 3) a avut o energetică masculină în care Copilul Divin a fost revelat prin triangulare (Sfânta Treime). În 2020, sub acțiunea unei energetice feminine, Sfânta Treime (a lui DUMNEZEU) ia formă. (În numerologie patru e numărul materiei… reprezentând cele 4 anotimpuri, 4 elemente, 4 direcții și cele 4 laturi ale cubului.) Acesta e anul în care începem să implementăm structurile/sistemele noii trialități, necesare să o susțină pe Forța Feminină DIVINĂ (a Mamei) să conducă… stabilirea unei traiectorii cu totul noi în vederea eliberării finale a omenirii în 2021 (an de vibrație universală 5 → LIBERtate).

Și, de bună seamă, demararea acestui an de re-formă și re-structurare pentru a se linia cu traiectoria mai înaltă o constituie vestita conjuncție Saturn-Pluto (în Capricorn) din 12 ianuarie, la două zile după eclipsa de Lună din Rac de pe 10 ianuarie. Cu această eclipsă în semnul „mamei” arhetipale, urmată de hotărârea lui Pluto de a transforma (învia) structurile din societate (Saturn) pentru ca ele să se alinieze cu legea și cu ordinea universale, superioare, sub conducerea „tatălui” arhetipal (Soarele din Capricorn), e posibil să fim martori la o deteriorare extrem de accelerată a fundației (vechi) omenirii.

Această destrămare inevitabilă și continuă va dezvălui foarte multe lucruri, servind ca ultim apel adresat omenirii, călăuzindu-i/rugându-i/forțându-i pe toți cei capabili să de desprindă din matricea sclaviei și să-și redirecționeze autoritatea spre interior… să se reconecteze cu Adevărata Sursă a puterii lor, reclamându-și în final guvernarea propriei vieți.

Vă doresc fiecăruia dintre voi un An Nou Fericit în timp ce sărbătorim intrarea împreună pe tărâmurile nirvanice, întâmpinând la nivel colectiv Raiul pe Pământ!
♡,
Lauren
ThinkWithYourHEART.love ©As LOVE, Inc. 2019 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „2020 Marea Dezvaluire”

Lasă un comentariu